Hoe wordt je lid van de Rotaract Waregem?

1

U stelt zich kandidaat

Een kandidaatlid wordt vanaf de eerste vergadering opgenomen in onze club en omgedoopt tot invité. Dit wil zeggen dat je steeds welkom bent en de kans krijgt om kennis te maken met onze werking. Van zodra je drie vergaderingen hebt meegemaakt, word je gestemd tot stagiair.

U wordt stagiair

Dit is het stadium waarin jij de kans krijgt om je engagement voor onze club te bewijzen. Concreet krijg je 9 maanden de tijd om een stagiairsactiviteit te organiseren. Dit is een activiteit die je organiseert voor de ganse club waarin je jouw persoonlijkheid en talenten laat uitblinken. Uiteraard word je hiervoor bijgestaan met raad en daad door de leden van de club en jouw persoonlijke meter of peter.

2
3

U wordt lid

Na het voltooien van een succesvolle stagiairsactiviteit word je gestemd tot lid. Vanaf dit moment krijg je een Rotaractpin en word je een volwaardig Rotaractlid, vanaf nu kan je jezelf ook kandidaat stellen om lid te worden binnen het comité.

Heeft u interesse om zich kandidaat te stellen en deel uit te maken van een gemotiveerd en enthousiaste vriendengroep? Contacteer ons dan.